Site Loader

De afgelopen weken zijn een handvol verzekeringsmaatschappijen begonnen met het aanbieden van een ‘pay-as-you-drive’-verzekering. Voor bestuurders die niet constant onderweg zijn, kunnen deze plannen een mogelijkheid bieden om de kosten van autoverzekeringen te verlagen. www.aansprakelijkheidsverzekering.com voor aansprakelijkheid.

Aangezien de meeste bedrijven een werk-van-huis-beleid hebben aangenomen vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie, is het aantal kilometers dat we rijden drastisch gedaald in het hele land. Volgens mediaberichten daalt het totale aantal gereden kilometers van midden maart tot en met juni de eerste week met bijna 50%. Dit zijn echt vreemde tijden, aangezien buitengewone veranderingen in vrijwel alle aspecten van ons leven gebruikelijk zijn geworden.

Opstalverzekering tips

Iemand die niet veel rijdt, kan geld besparen door over te stappen op een autoverzekering. Vergelijk opstalverzekeraars voor beter leven.

Wat dat betreft hebben we nu eindelijk op gebruik gebaseerde autoverzekeringen in India. Het nieuwe type autoverzekeringen, gelanceerd door verschillende verzekeraars, stelt autobezitters in staat om hun voertuigen te verzekeren voor kilometers die ze normaal gesproken rijden in plaats van het gewone jaarrond. Voor iedereen die op zoek is naar een autoverzekering die is geprijsd op basis van hoeveel u daadwerkelijk rijdt, kan een verzekering naar gebruik de oplossing zijn.

De afgelopen weken zijn een handvol verzekeringsmaatschappijen begonnen met het aanbieden van een ‘pay-as-you-drive’-verzekering. Voor bestuurders die niet constant onderweg zijn, kunnen deze plannen een mogelijkheid bieden om de kosten van autoverzekeringen te verlagen.